5 Bortnikoff-parfumfeiten die u moet weten voordat u koopt

Sinds de oprichting in 2018 heeft Bortnikoff zichzelf verheven als een van de meest gewaardeerde premium nicheparfumhuizen. Toch weten zelfs fans van het merk misschien niet veel over het bedrijf vanwege de relatief jonge leeftijd. Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van uw eerste fles, zijn hier enkele feiten die u als eerste moet weten.

1. Oprichter Dmitry Bortnikoff is geen parfumeur van beroep

Als oprichter van zo'n geweldig parfumhuis zou je verwachten dat Dmitry Bortnikoff parfumeur van beroep is. Verrassend genoeg is dat niet waar. In feite is Dmitry Bortnikoff architect en parfumeur van beroep. Toch is de combinatie van inspiratie uit zijn architectonische carrière en passie voor geuren het ultieme recept voor succes gebleken.

2. Bortnikoff-geuren zijn genderneutraal

Het merk Bortnikoff classificeert zijn geuren niet op geslacht. Niet op hun officiële website en ook op Fragrantica wordt vermeld dat alle geuren voor 'mannen en vrouwen' zijn. Dit speelt in op de algemene trend van de opkomst van unisex-geuren in de parfumindustrie van vandaag. Geslacht maakt niet uit, draag waar je van houdt!

3. Luxe geuren die 'grote waarde' zijn?

'Waarde' is niet echt een term die je zou associëren met een luxe geurmerk biedt geuren met een aanzienlijk prijskaartje. Toch is dit een beetje waar, aangezien de Bortnikoff 95-100% natuurlijke ingrediënten gebruikt en traditionele destillatietechnieken toepast. Op basis van de recensies op Geurig en Parfum, zul je ook ontdekken dat de geuren goed zijn samengesteld en lang meegaan. Zoals het gezegde luidt: "Prijs is wat u betaalt, waarde is wat u krijgt!" Warren Buffett.

4. Proef eerst en koop dan een volle fles

Blind kopen van geuren zal je waarschijnlijk teleurgesteld maken. Probleem opgelost: wat Bortnikoff echt goed doet, is dat het een voorbeeld set om je 13 geuren voor een klein prijsje te laten uitproberen.

5. Ensar Oud & Dmitry Bortnikoff zijn vrienden

Het laatste feit dat we willen delen, is dat de twee legendes van de parfumindustrie Ensar Oud en Dmitry Bortnikoff in feite vrienden zijn! Bekijk onderstaande video waarin Ensar Oud Dmitry Bortnikoff interviewt zodat je meer te weten komt over zijn filosofie:

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.