Terugbetalingsbeleid

Voor bestellingen van Beautinow kunnen artikelen alleen worden geretourneerd voor restitutie als ze ongeopend, ongebruikt en in een opnieuw verkoopbare staat zijn met alle fraudebestendige zegels, verpakking en eventueel cellofaan intact. U moet ons binnen 14 dagen, ingaande op de dag volgend op de dag waarop u het product heeft ontvangen, schriftelijk laten weten dat u uw aankoop retourneert. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Zorg ervoor dat u ook eventuele gratis geschenken retourneert die zijn gekoppeld aan uw geretourneerde artikelen of de gerelateerde bestelling. Als het gratis geschenk niet wordt geretourneerd, behouden we ons het recht voor om de waarde van het gratis geschenk in mindering te brengen op uw terugbetaling.

We raden aan om een ​​foto te maken van het artikel voordat u het terugstuurt als u zich zorgen maakt over schade tijdens de terugreis.


Om een ​​retour te starten kunt u contact met ons opnemen via cs@beautinow.nl. Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je je pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

Voor vragen over retouren kunt u altijd contact met ons opnemen via cs@beautinow.nl

*Houd er rekening mee dat we ons het recht voorbehouden om retouren te weigeren van klanten die ongebruikelijk of verdacht retourgedrag vertonen; retourneren binnen Europa is gratis, maar je moet wel verzendkosten betalen als je artikelen uit het VK retourneert.

Schades en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het kunnen oplossen juist.


Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen
Helaas kunnen we geen retourzendingen van parfummonsters of cadeaubonnen accepteren.


Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het item dat je hebt te retourneren. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kun je een afzonderlijke aankoop doen voor het nieuwe item.


Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.